_MG_7436Het leek wel of we een Chinees hotel hadden. Een enorme kamer met 2 giga bedden, een zitje en wederom een heel aparte douche en deze keer met aparte wc. In de meeste hotels is namelijk je wc bril altijd nat. Als je gedoucht had en je wilde daarna nog even je tanden poetsen, stond je weer in je douche water, brbrbr.

_MG_5909Bij een fotostop prachtige foto’s van de rijstvelden gemaakt. Het viel me op dat het hier gelijk al een stuk warmer was dan waar we vandaan kwamen, heerlijk. Na alle bochten van de afgelopen 2 dagen, nu eindelijk weer rechte stukken weg. De weg is niet overal om over naar huis te schrijven, maar het valt ons niet tegen.

_MG_7491Vandaag op pad naar Vang Vieng. Dit plaatsje ligt in een bocht van de rivier de Nam Song, 160 km ten noorden Vientiane. De omgeving is schilderachtig met het ongelofelijke karstlandschap op de achtergrond. Dit karstlandschap maakt deel uit van een keten die van Zuid Thailand via Laos en Noord Vietnam naar het zuiden van China loopt. Het stadje is ontdekt door de backpackers en er wordt hier veel drugs en drank gebruikt. Het is het Ibiza van Laos. We hebben vanuit onze hotel kamer een prachtig uitzicht op het karstgebergte. Ben benieuwd hoe het karstgebergte eruit ziet bij zonsopgang.

Een prachtige boottocht over de Nam Song gemaakt. Lekker met zijn tweetjes en met de bestuurder van de boot. Wat is het hier mooi. Erwin heeft leuk gefilmd, dan krijgen jullie een leuke sfeer impressie van wat wij hier meemaken..