_MG_5238Vanochtend om half zes stond netjes de bestelde taxi voor de deur, pfpf, dat was beter vertrekken dan 2 jaar geleden toen de taxi chauffeur niet op kwam dagen. Een voorspoedige reis gehad. De eerste vlucht van Schiphol naar Singapore duurde 13 uur maar was goed te doen. Je stelt je er op in en met een filmpje, een muziekje en wat slapen kom je tijd wel door. In Singapore lekker de benen gestrekt en vervolgens de laatste vlucht naar Chiang Mai. Deze had geen 30 seconde langer moeten duren, anders had ik het befaamde kotszakje mogen gebruiken en dat was nou net niet de bedoeling.

Na een kort ritje met de bus in hotel Oasis aangekomen. Een familiehotel met schone kamers en zowaar een zwembad. Hadden we na de vermoeiende reis niet echt behoefte aan. Erwin zijn suiker was op hol geslagen en die dook heerlijk zijn bed in om een beetje bij te komen.

_MG_5286Chiang Mai is de op 1 na grootste stad van Thailand en heeft veel fraaie wats, tempels. Die moesten natuurlijk bezocht worden. De wat Phantao, de wat Chiang, prachtige tempels met oude muurschilderingen, deuren versierd met religieuze beelden en veel houtsnijwerk. Het was zeker de moeite waard.

_MG_5261Na thuiskomst was Erwin gelukkig weer opgeknapt en zijn we naar de avond markt gegaan. Lekker Thais gegeten, springrolls. Er was een travestieten show, maar na de heren/dames aanschouwd te hebben en waarbij je bij sommige echt niet kon zien dat het een man was, hebben we toch maar besloten om richting hotel te gaan. Bij de Starbucks viel ik nl gewoon in slaap! Tja dat is ook zo’n grappig gezicht op een overvol terras!. In het hotel allebei als een blok beton in slaap gevallen.