Vandaag met zijn tweetjes op pad. Het plan was om ons door een taxi bij de Chamtorens af te laten zetten en dan terug te lopen naar het hotel. We waren te laat bij de Chamtorens, er liepen al heel veel toeristen rond, Koreanen, Japanners, Vietnamezen en wij. Dat hebben wij toch niet snel maar het lukte ons zelfs niet om een foto zonder mensen te maken. Sta je klaar om een foto te maken dan gaan ze gewoon voor je staan of ze lopen nog even langs. Alleen op de wereld, ongelofelijk wat zijn wij dan attent naar anderen toe.

Over de brug richting de Dam markt gelopen. Waar we plakken rijstvellen met banaan hebben gekocht. Nog niet geproefd, vanavond maar eens proberen. Erwin een nieuw Vietnam hoedje gekocht en over de overdekte markt gelopen. Wat een kraampjes vol met gedroogde vis en andere lekkernijen. Omdat het gedroogd is ruikt het niet. Buiten deze markt de bekende vis en kip verkopers met grote pannen op het vuur waar van hele kippen bouillon werd getrokken. De poten staken uit de pan! De groente- , fruit- en bloemen kramen zagen er mooi opgemaakt uit.

Bij de Apple store binnen gelopen om eens te kijken wat de prijzen hier zijn. We dachten eerst een koopje te hebben voor 80 euris een nieuwe iPhone X, doe er maar 2. Helaas we hadden op het verkeerde prijskaartje gekeken. De prijs was 1500 euris per stuk.

Via de boulevard naar ons hotel gelopen. Ons lekker opgefrist en toen wederom naar de Spa. Erwin een voetmassage en ik rug en benen.  Wat priemen die Vietnamese vingertjes, grrrrr, Alles voor het goede doel. Dat houden we er de komende weken maar eens in.

Genoten van een heerlijke lunch met verse garnalen en mosselen die zo uit het aquarium werden gehaald. Verser kan niet.  De rest van de middag aan het strand doorgebracht en genoten van deze relaxdag.