Boer

Boer

Erwin heeft meegegeten van de Cambodjaanse hapjes. Niet alles maar de soep en sate gingen er toch wel in. De overige hapjes waren smaakvol. Sweet en sour kip, Fish Amok. De lekkerste die ik  tot nu toe heb gegeten en iets met beef en cashewnoten. De rosé was lekker, dus onze laatste avond samen uit was erg gezellig. Het is hier wel druk met toeristen, maar niet overvol. Om 10 uur in de avond gaan al veel zaakjes dicht.

Vanochtend met onze gids het platte land ingegaan. Je proeft dan meer de sfeer en je ruikt echt alles. Vooral het afval, want dat wordt overal neergegooid. Bij een kleine boer geweest die net had gevist. Deze kleine visjes werden aan de krokodillenfarm verkocht. Hij verkocht 1 kilo voor een halve dollar. Later zagen we op de krokodillenfarm dat de toeristen 1 kilo visjes kon kopen voor 3 dollar!

Op de krokodillenfarm zagen we honderden krokodillen liggen. In het water of op de kant, brbrbr. Wat een monsters zijn het toch. Je moet er niet aan denken dat je er tussen zou vallen. Zou wel een lekker maaltje voor ze zijn. Prachtige tassen en riemen gezien, maar tja die mogen niet ingevoerd worden. Dus maar niets gekocht.

 

 

 

 

 

 

 

Oh ja, Erwin heeft zijn horloge laten vallen. Het glas van de klok was kapot. Wat een leuke geluidjes komen er dan ineens uit Erwin. Onze reisleidster ging proberen of ze een nieuw horlogeglas kon scoren. Ben benieuwd, want het is een toffe horloge.

Wij hebben de afgelopen 3 weken echt een super reisleidster gehad. Margriet heeft goed voor ons gezorgd en elke ochtend gewekt met een wake-up call. Door al haar ervaringen wist ze heel veel over de landen te vertellen. Margriet is de beste reisleidster die we ooit bij Djoser hebben gehad. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Vanmiddag lekker relaxen aan het zwembad en morgenmiddag vertrekken we om 3 uur richting het vliegveld. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie lieve reacties op onze blog en likes op Facebook. Onze foto’s zullen binnenkort geplaatst worden in de fotogallery.

Heel veel liefs,

Annelies en Erwin